Opinie o nas

Daniel, dnia 12-03-2011 22:21:03

super gabinet:)

Katarzyna, dnia 23-03-2011 22:44:25

fajne podejście do klienta, polecam:)

Kasia i Wojtek, dnia 25-03-2011 15:59:09

rewelacyjne masaże. korzystaliśmy w wielu miejscach ale pan paweł ma złote dłonie. pozdrawiamy

Małgorzata, dnia 07-04-2011 13:54:23

bardzo miła atmosfera, polecam:}

Małgosia, dnia 08-04-2011 22:21:32

jak najbardziej polecam!! super, faktycznie pan Paweł MISTRZ!

Gosia, dnia 15-04-2011 13:11:20

można się potargować o ceny:)ogólnie fajne miejsce

Dawna klientka, dnia 27-04-2011 12:22:31

Korzystałam z usług gabinetu 1,5 roku temu, byłam i jestem bardzo zadowolona. Gabinet i obsługa profesjonalna, bardzo miłe podejście do klienta, naprawdę polecam. Aktualnie nie miałam potrzeb korzystać z usług gabinetu, ale na pewno tu wrócę. Pozdrawiam.

Monika, dnia 16-05-2011 17:54:36

Polecam wizyty u pani Edytki. Super kosmetyczka!! Pozdrawiam pani Edytko:}
zystym sumieniem polecam. Spokojnie, profesjonalnie w dobrej cenie.

Klientka, dnia 28-05-2011 12:17:25

Przemiłe dziewczyny, fajny klimat...tak dalej.

klientka, dnia 09-06-2011 17:44:18

potwierdzam opinie o pani edytce:)

paula, dnia 28-06-2011 13:41:47

gabinet warty odwiedzenia. osobiscie jestem zadowolona z usług.

majka, dnia 19-07-2011 18:55:15

jest to mój kolejny gabinet a dopiero tutaj miałam zrobiona konsultację przed zabiegiem. maja fajne zabiegi w konkurencyjnych cenach. pozdrawiam

matylda, dnia 01-08-2011 20:29:13

Tylko dlaczego nie odbierają telefonów i nie można się z nimi umówić?

Studio Lados, dnia 02-08-2011 07:59:26

odp dla p Matyldy. W dniu 1.08.2011 z powodu awarii telefonów mieliśmy problemy z odbieraniem połączeń, za co Przepraszamy Wszystkie osoby, które starały się do nas dodzwonić.

Ewa, dnia 02-08-2011 22:19:31

Polecam zabieg icoona u pani Ani, która często zostawała dla mnie po godzinach. bardzo dziękuje:)

kajo, dnia 10-08-2011 19:48:06

Bardzo miła atmosfera,personel pracujący to pasjonaci swojej pracy i z takimi miło się pracuje.Jestem bardzo zadowolona z zabiegu zaffiro to tak jakby zmarszczki były rozprasowywane żelazkiem.Gorąco polecam. Co do cen to można liczyć na rabaty i wcale nie jest tak drogo jak w cenniku!

osia, dnia 12-08-2011 22:11:55

faktycznie mozna się potargować:)

AŚKA, dnia 08-09-2011 13:03:22

Podpisuję się obiema rękami pod pozytywnymi opiniami na temat gabinetu. Wszystkie Panie są przemiłe i profesjonalne. Szef jest również OK, można się z nim targować, choć nie tylko z nim. Jeżeli ktoś chce wiedzieć o nowościach na rynku kosmetycznym, powinien skorzystać właśnie z tego gabinetu. Pozdrawiam wszystkie Panie.

Anna, dnia 27-09-2011 11:17:24

Dopisuję się do tych entuazjastycznych opinii, ja również uważam, że jest miło, profesjonalnie, a ceny są bardzo konkurencyjne. Na pewno będę jeszcze korzystać z usług tego gabinetu, skoro tak dobrze traktują klientki:)

iza, dnia 04-10-2011 10:57:13

miła atmosfera,bardzo estetyczne wnętrze,ale niestety pieniądze wyrzucone,korzystałam z eata i zaffiro,mi nie pomógł.

Odp dla pani Izy, dnia 04-10-2011 14:36:30

Dziękujemy za wyrażenie Swojej opini. Zabiegi które miała pani wykonywane skierowane są na regenerację kolagenu, który w sposób naturalny potrzebuje między 3 a 4 mc na pełną przebudowę. Zatem, by uzyskać pełny efekt po skończonej serii należy ten czas odczekać. Gdyby się jednak okazało, że brak jakichkolwiek efektów zapraszamy do Nas. Postaramy się temu zaradzić w sposób dla Pani zadawalający. Pozdrawiam Paweł Widuliński

Sweetaśna, dnia 20-10-2011 15:44:18

Pozdrawiam Panią Edytkę,bardzo miła i kompetentna kosmetyczka Ostatnio byłam u niej na zabiegu Fluoroxygen super efekty i wrażenia podczas zabiegu

ania, dnia 09-12-2011 15:46:04

dziękuje za bardzo fajny masaż u pana pawła.

Misia, dnia 26-12-2011 00:46:07

Hmm mam wrażenie że część opinii jest wpisywana przez samych zainteresowanych prowadzeniem studio.Można się potargować:)Hmm Mimo wszystko na próbę wysyłam do was moja potencjalną teściową.Jak mnie zawiedziecie,to przyjadę osobiście i wyrażę swoją opinię w salonie na głos.Trzymam kciuki za nienaciągany profesjonalizm,osobisty wybór gwarantujący mi zaplusowanie u "mamy":)

odp dla pani Misia, dnia 26-12-2011 22:09:29

Zapraszamy serdecznie aby pani odwiedziła Nasz salon osobiście i przekonała się że wpisy które można przeczytać są wpisami Naszych klientów. Staramy się traktować każdą z Naszych klientek wyjątkowo, więc może być pani spokojna o zadowolenie Swojej przyszłej teściowej. Pozdrawiamy serdecznie.

Aśka, dnia 05-01-2012 19:30:34

Pani Misiu jestem wieloletnią klientką studia. Zaplusuje Pani u teściowej

rozczarowana, dnia 11-01-2012 10:52:49

Mam nadzieję,że tym razem moja opinia nie zostanie wykasowana, Ja zdecydowanie nie jestem zadowolona,wydałam juz ponad 3 tys sł na zabiegi a efektów jak nie było tak nie ma,zabieg eat,bolesny i nie skuteczny a taaak zachwalany przez panie,tak samo zaffiro,zero efektów,szkoda pieniędzy

Odp dla rozczarowana, dnia 11-01-2012 17:15:22

Opinia pani nie została wykasowana ( znajduje się kilka postów niżej ). Każda opinia jest dla nas bardzo ważna. Jeśli zabiegi, które miała pani wykonywane, nie przyniosły oczekiwanego efektu, bardzo prosimy o kontakt telefoniczny. Zobaczymy ile i jak dawno były one wykonane i postaramy się zaradzić, aby była pani zadowolona. Pozdrawiamy

aaaKama, dnia 12-01-2012 16:48:21

Fantastyczny gabinet, który tworzą wspaniali ludzie! Od dwóch lat jestem związana z tym salonem i nie zamienię go na żaden inny. Pełen profesjonalizm, przystępna cena a co najważniejsze skuteczność zabiegów. Aż boli kiedy czyta się wpisy osób, które wierzą, że wyjdą stąd młodsze o 20 lat. Nigdy się nie zawiodłam będąc zarówno u kosmetyczki jak i na zabiegach na ciało. Pozdrawiam całą ekipę:)

Ewa, dnia 13-01-2012 23:39:58

Serdecznie zapraszam do skorzystania z zabiegów na ciało i twarz. Do Studia uczęszczam od prawie 2 lat i jak narazie nie zawiodłam się na oferowanych mi zabiegach, co więcej Pan Paweł proponuje stałym klientkom wyjątkowe promocje. Mój cellulit na nogach uległ zmniejszeniu, skóra stała się mniej pofałdowana, twarz po Focusie stała się bardziej wygładzona a jej koloryt się poprawił. Chyba nie będę umiała rozstać się z tym salonem piękności, w którym jest tak kameralnie. Pozdrawiam wszystkie Panie zwłaszcza dwie Panie Anie i Panią Edytkę.

Grazyna, dnia 11-02-2012 18:37:08

ja jestem po Zaffiro i uwazam ze jest super, bardzo miła obsługa z pewnoscia tam wrocę, pozdrawiam Pawła i Sandrę

kaja, dnia 19-02-2012 15:17:58

A ja jestem zadowolona, gabinet w dobrej lokalizacji, panie robią szczegółowy wywiad przed zabiegami i pomagaja coś dobrać, i nie jest to akurat to co jest najdroższe tyko to co powinno sie zrobić.Ciekawa oferta rabatowa, która obbiega od cennika. Jestem "związana" już parę miesiecy z tym miejscem i widać efekty.Może sama w lustrze tego nie zauważyłam bo widzę sie codziennie ale widzą to osoby,które mnie zały a nie oglądały przez jakiś czas. Wtedy zawsze mówię, że to silne geny albo że jestem wypoczeta.Bardzo polecam to miejsce bo ma swój dobry klimat. Chodziłam po róznych gabinetach ale ten okazał sie najbardzej klimatyczny.Pozdrowienia dla cudownych rączek pani Edyty i Sandry.

wierna klientka, dnia 16-04-2012 12:47:39

ciężko się z Nimi rozstać. cały czas mają coś nowego. polecam i pozdrawiam całą Ekipę

AŚKA, dnia 04-06-2012 21:05:56

Fakt, sądziłam, że nie ma nic lepszego od exilisa, a teraz mam problem bo maximus to również rewelacyjny zabieg, szczególnie na boczki i plecy, reszty obszarów nie sprawdzałam. Polecam

Monika, dnia 26-07-2012 23:08:22

Ja również należę do grona zadowolonych klientek. W mojej opinii studio Lados to profesjonalizm, różnorodność i skuteczność zabiegów, a także bardzo miła atmosfera. Zabiegi są dobierane w zależności od indywidualnych potrzeb. Warto zadbać o siebie - nie tylko dla urody, ale również dla zdrowia.

Kamila, dnia 16-08-2012 08:04:28

A mnie się podobało raczej słabo. Efekty raczej mało widoczne a i ceny kosmiczne. Widziałam lepsze salony z korzystniejszymi cenami. Polecam sprawdzić.

Lados, dnia 16-08-2012 11:01:01

Witam Pani Kamilo. Dziękujemy za uwagi. Będziemy wdzięczni za wskazanie salonów z korzystniejszymi cenami. Jeśli faktycznie znajdzie sie salon z atrakcyjniejszą ceną zabiegu, który pani u Nas wykonywała postaramy się to pani zrekompensować. Pozdrawiam

Monika, dnia 23-08-2012 11:14:38

Dopisuję się do grona zadowolonych klientek. Wracam do Was po wakacjach:}

martyna, dnia 13-10-2012 22:37:13

Jestem przezadowolona z efektow wykonywanych zabiegow!!!nie mowiac juz o cudownej atmosferze i jeszcze cudowniejszej zalodze!!!!juz odkladam pieniadze na kolejne zabiegi,no bo coz uzalezniacie i spelniacie marzenia!!!!goraco pozdrawiam!!!

Prawie stały klient, dnia 15-11-2012 22:40:26

Zdecydowałem się na kilka różnych zabiegów i jestem pod ogromnym wrażeniem efektów (tak tak, faceci też powinni dbać o siebie). Np. Exilis!? - brzuch znika w oczach a po focusie, twarz gładsza i świeższa. Eat, Maximus i jeszcze dieta Zagozda i 10kg mniej. Obsługa bardzo fachowa i doświadczona, miła atmosfera, ceny aktepowalne. Zdecydowanie i gorąco POLECAM!

Sylwia, dnia 02-01-2013 14:55:11

Właśnie rozpoczynam kurację odchudzającą cellreset z dodatkowymi zabiegami. po miesiącu napiszę jakie są rezultaty.

Sylwia, dnia 07-02-2013 10:57:03

Moja dieta Cellreset dobiegła końca, MAM 10 KG MNIEJ NA WADZE!!!Mogę teraz podzielić się doświadczeniem. Na początku wydawało mi się że nie dam rady, ale jednak okazało się że nie jest taka ciężka do przeprowadzenia. Najgorszy był pierwszy tydzień, który jednak spowodował u mnie spadek wagi o 5kg:} potem było juz tylko lepiej. Doszły warzywa, pyszny jogurt. Oprócz diety miałam wykonywany drenaż limfatyczny oraz kilka zabiegów w kapsule z miłym ciepełkiem, choć zabieg do najprzyjemniejszych nie należy. Ale czego My kobiety nie zrobimy żeby lepiej wyglądać. Fajnie że jest mozliwość wykonania pomiarów oraz zdjęć przed dietą. W zamian za moją przemianę, która jeszcze nie została zakończona, jeszcze chcę się pozbyć 3kg i tego wstrętnego cellulitu,wyraziłam zgodę na umieszczenie moich zdjęć na stronie. Zachęcam i polecam Sylwia

Natalia Cz, dnia 19-03-2013 17:06:58

Witam serdecznie., Mam dziś przyjemność podzielić się efektami mojego programu odnowy ciała CellReset, który przeprowadziłam pomiędzy 26 stycznia 2013 a 26 lutym 2013 roku. Program trwał 28 dni i w efekcie przyniósł wiele zmian. Zapraszam do zerknięcia na moje zdjęcia, które pokazują efekt zastosowanej diety - Zakładka "Efekty Naszych Zabiegów" pozycja 7 N.C Cel: Moim celem było zrzucenie ok. 4-5 kg wagi, aby osiągnąć wagę jaką miałam przed dwuletnia kuracją sterydami, czyli 53 kg. Zaraz po skończeniu dwuletniej kuracji sterydowej w 2010 roku ważyłam 64 kg. W ciągu roku pozbyłam się 6 kg, by osiągnąć na kolejne 2 lata 58 kg ( z drobnymi wahaniami). Pomimo wielu zmian w sposobie odżywiania (nie jem smażonego mięsa, tłuszczy zwierzęcych, wysokocukrowych produktów) oraz zmian w aktywności ruchowej (regularnie jeżdżę na rowerze i ćwiczę na siłowni) przez dwa lata nie udało mi się zrzucić dodatkowych kilogramów. Próbowałam stosować dietę Dukana, kapuścianą oraz wiele innych ?cudownych diet?- niestety nie potrafiłam wytrwać oraz odbijało się to na moim zdrowiu (wypadanie włosów, łamanie paznokci, osłabienie). Powoli przyzwyczajałam się do myśli, iż taka figura pozostanie u mnie na zawsze i nie była to miła wizja. O diecie Cell Reset dowiedziałam się w styczniu 2013 od pana Pawła Widulińskiego - właściciela studia Pięknego Ciała LADOS, który polecił mi ją po tym, jak sam również ją zastosował. Pan Paweł w ciągu miesiąca zrzucił 7 kilogramów, co bardzo mnie podbudowało. Program zakończyłam z następującymi wynikami: Waga początkowa: 58,2 kg Waga finalna: 53,6 kg Obwód początkowy talii : 72 cm Obwód finalny talii : 66 cm Obwód początkowy bioder: 89 cm Obwód finalny bioder: 86 cm Obwód początkowy uda: 55 cm Obwód finalny uda: 51 cm Choć ucieszył mnie ubytek wagi najbardziej cenne efekty diety, to te związane ze zdrowiem. Po 28 dniach programu rewitalizacji ciała czułam się znakomicie. Dziś, choć mija blisko miesiąc od skończonej kuracji: nadal czuje się rewelacyjnie i nie zanotowałam efektu jo-jo. Mój brzuch, który do tej pory był najsłabszym ogniwem mojego ciała, funkcjonuje znakomicie. Nie boli mnie już zupełnie, zapomniałam o niestrawności, wzdęciach, uczuciu ciężkości. Bardzo mnie to cieszy. Ponadto moje włosy wzmocniły się i przestały wypadać, paznokcie się utwardziły i przestały rozdwajać. Skóra nabrała jędrności, a całe ciało jest bardziej ?zbite? i twarde. Nadal jestem pełna lekkości i energii. Poprawiła się jakość snu oraz nie odczuwam zmęczenia. Regularne spożywanie posiłków oraz zdrowe nawyki żywieniowe na stale zagościły w moim codziennym żywieniu. Wszystko to brzmi idealnie. I w rzeczy samej takie jest!:) Nie żałuję ani dnia poświęconego odnowieniu mojego ciała. Polecam go każdemu i jestem chodzącym dowodem na działanie tej diety. Natalia

Beata T, dnia 25-03-2013 17:43:03

Witam,mam przyjemność korzystania z zabiegów w tym wspaniałym miejscu.Zabieg maximus i icoon to najprzyjemniejsze zabiegi na ciało i bardzo skuteczne.Bardzo polecam to miejsce za profesjonalizm osób tam pracujących i miłą atmosferę.

Ania U, dnia 04-07-2013 09:28:38

Gorąco polecam zabieg CoolTech w Lados! Po RevitaLash to drugie moje tak fantastyczne odkrycie kosmetyczne! CoolTech potraktowano moje boczki i po miesiącu właściwie zniknęły i juz nie wystają nieładnie ze spodni!!! Jeżeli walczycie bez skutku z upartym tłuszczykiem, to jest to idealny zabieg, żeby pozbyć sie go z takich trudnych miejsc jak boczki czy brzuch

Agnieszka, dnia 17-07-2013 21:16:38

Baaaardzoo serdecznie dziękuję Ani i Pawłowi za niesamowitą motywację do zmiany swojego ciała. Jestem tak zachwycona efektami po kuracji Cell Reset oraz dobranymi zabiegami, że postanowiłam podzielić się z Wami nie tylko opinią ale również zdjęciami. Dotychczas korzystałam jedynie z zabiegu Icoone, który uważam za genialny ale w związku z tym, że jestem strasznym łakomczuchem to nie byłam w stanie utrzymać rygoru żadnej diety. Próbowałam wielu, Dukana porzuciłam po 2 tygodniach:) Dopiero Ania i Paweł przekonali mnie, że moje ciało może wyglądać znacznie lepiej i ze dieta Cell Reset wcale nie jest taka trudna do utrzymania. Otrzymałam profesjonalne wskazówki co do diety i zabiegów, na które powinnam regularnie przychodzić. Nie ukrywam, że ogromnie zmotywowały mnie zdjecia pacjentek/pacjentów i postanowiłam powalczyć o ładniejsze ciało. Pierwsze efekty zobaczyłam po 2 tygodniach. Obiecałam sobie, że co tydzień będę robiła zdjęcia całego ciała i porównywała ze stanem wyjściowym (mega motywacja!!).Ekipa Studia Lados jest niesamowita, miałam wrażenie, że każda z pracujących tam osób mi kibicuje i mnie wspiera - to dawało mi dodatkowe wsparcie. Nawet w trudnych chwilach (kiedy włączał się instynkt łakomczucha)Ania namawiała mnie po prostu na większy wysiłek fizyczny, który równoważył małe grzechy:) Po pełnej serii Icoone ciężko było mi rozstać się z Ladosem i zdecydowałam się na podtrzymanie efektów za pomocą zabiegu Focus. Już po pierwszym zabiegu zakochałam się po uszy:) Miałam zupełnie zmienione ciało co było widoczne gołym okiem. Jestem niesamowicie zadowolona i szczęśliwa, teraz pozostaje mi wskoczyć w bikini i ruszyć na wakacje. Dziękuję Wam z całego serca za Wasze zaangażowanie, wiarę również we mnie i możliwość korzystania z rewelacyjnych sprzętów! I za zawsze wolne miejsce do zaparkowania auta:)

Aga Z., dnia 25-11-2013 00:35:00

Klimatyczne miejsce do jakiego z chęcią wracam pomimo, że mieszkam już po drugiej stronie Warszawy.
Świetna obsługa - dziewczyny są bardzo komunikatywne i wykonują super każdy zabieg.
Duża elastyczność odnośnie cen,terminów, testowania nowych zabiegów. Duża pomoc w wyborze konkretnych zabiegów mających zwalczyć dany problem.

Ania, Ania (bo są dwie), Sandra, Magda - piszę to i uśmiecham się przypominając sobie ile razy byłyście skazane na moje gadulstwo i spóźnienia ;) Już nawet nie wiem co bardziej lubiłam - te zabiegi czy rozmowy z Wami ;)
Niebawem wrócę ;)))

Zawsze takie bardzo pozytywne opisy kojarzyły mi się ze sztucznymi wypowiedziami, pisanymi z kosmosu. To jednak jest szczere. Polecam te miejsce każdej osobie ;)

Dorota, dnia 02-04-2014 22:08:41

Bardzo się cieszę, że odkryłam ten fajny gabinet, wspaniała, indywidualna obsługa no i zabieg w którym się zakochałam EXILIS. Jest rewelacyjny, super modeluje twarz i ciało. Jestem znów w trakcie "udoskonalania" twarzy. Jednak gabinet jest tak daleko ode mnie, bo po drugiej stronie Wisły:(
Ale dobrze, że jest, fajna stronka internetowa, wszystko opisane jak trzeba. Polecam gorąco!

Adam, dnia 18-08-2014 14:41:41

Super miejsce i doskonała profesjonalna usługa.

michal, dnia 07-04-2015 22:19:36

Niestety 8 tygodni po kriolipolizie (przylozenie na brzuch) nie widze zadnych efektow, pomimo, iz teoretycznie jestem bardzo dobrym kandydatem na ten zabieg (bez nadwagi, uprawianie sportu, zdrowe odzywianie - tylko problem z komorkami tluszczowymi na brzuchu).

paweł widuliński, dnia 10-04-2015 14:53:40

Dzień Dobry Panie Michale. Ostateczny proces wymrażania komórek tłuszczowych kończy się po 12 tygodniach. To jest okres kiedy komórki tłuszczowe poddane zabiegowi ulegają całkowitemu usunięciu z obszaru poddanego zabiegowi. Drugą sprawą jest to , że zabieg czasami należy powtórzyć po okresie 12 tygodni. Zabieg wymrażania komórek tłuszczowych, jest 100 % skutecznym zabiegiem. Nie ma takiej możliwości, kiedy po prawidłowo wykonanym zabiegu nie było efektu. Na małych obszarach tak jak Pana nie zdarza się to zbyt często, ale czasami zabieg należy powtórzyć. Kolejną sprawą jest dieta którą stosujemy nie zawsze jest jaka powinna być. Jeśli będzie Pan zainteresowany zapraszam na krótką bezpłatną konsultację, na której ocenimy Pana dietę. Często się tak zdarza, że w diecie znajduje się zbyt dużo węglowodanów, które mają bardzo istotny wpływ na odkładanie się tkanki tłuszczowej, szczególnie na brzuchu.
W razie dodatkowych pytań bardzo proszę o kontakt.
Pozdrawiam Paweł Widuliński

Monika, dnia 21-04-2015 11:13:12

Osobiście mam inne zdanie niż Pan Michał na temat zabiegu wymrażania. Może na mężczyzn ten zabieg mniej działa. Ja miałam wykonane dwa zabiegi na brzuch oraz jeden na boczki i jestem bardzo zadowolona. Też musiałam czekać na efekty kilka tygodni,ale jak widać warto uzbroić się w cierpliwość. Też jestem osobą , która uprawia sport, ale z tymi obszarami nie mogłam sobie poradzić. A jeszcze jestem bardziej zadowolona, że w końcu udało mi się obejrzeć film Nietykalni, który wyświetlany był podczas zabiegu:)*

Agnieszka Sicińska, dnia 22-04-2015 07:24:52

Lasos to cudne klimatyczne miejsce.
Zabieg wymrażania jest skuteczny ! Mam 53 lata i moja figura traci kształt, a do tego niestety całe życie walczę z otyłością, którą zafudowała mi babcia. Zdecydowałam się na zrobienie zabiegów na plecy, boczki i brzuch ii uda po 3 zabiegi na każdy rejon. Efekt jest znakomity. Talię i nogi imam szczupłe Scarlet Jahanson. Wymrażanie w Lasos polecam każdemu, kto nie lubi swojego odłożonego niepotrzebnie tłuszczu w różnych miejscach..
Efekt widoczny jest już po pierwszym zabiegu. Jeżeli dążymy do doskonałości, powtarzamy zabiegi w zależności od tego ile mamy od pozbycia się.
Serdecznie dziękuję panie Pawle, ja tu jeszcze wrócę!

Paweł Widuliński, dnia 22-04-2015 13:28:25

Pani Agnieszko dziękujemy za tak miłą opinię, ale mam jedną uwagę 'Lasos" zamienimy na Lados:) Pozdrawiam i czekamy.

Anna, dnia 05-10-2015 16:59:04

Z całego serca polecam wizyty u Pana Pawła, nie ma nad czym się zastanawiać tylko wziąć sprawy w swoje ręce i powierzyć własne zdrowie Panu Pawłowi, który prowadzi przez cały czas i chętnie udziela mądrych rad. Trafiłam do Pana Pawła borykając się z nadwagą po ciąży i dodatkowo ciężką do ustabilizowania hormonalnie niedoczynnością tarczycą. Na początku roku TSH wynosiło 14,7, po otrzymaniu hormonów poziom TSH w małym stopniu został ustabilizowany do 4,7. W sierpniu trafiłam do Pana Pawła po dobraniu diety i suplementów i stosowaniu ich stało się coś niebywałego. Waga zaczęła spadać ( przez miesiąc 9 kg) a w połowie września wykonałam badania poziomu TSH i mój lekarz jest w szoku - obecny poziom to 0,447. POLECAM !!!

Maria, dnia 24-02-2016 12:03:41

Nigdy się nie spotkałam, żeby w jednym miejscu można było zrobić zabiegi dla poprawy urody oraz zadbać o zdrowie. Ciekawe połączenie. Polecam wizytę u Pana Pawła. Maria.

Katarzyna, dnia 02-05-2016 15:01:22

Bardzo się cieszę, że wrócił Power Active. Teraz to już naprawdę muszę się do was przeprowadzić:) uzależniacie :)

Dorota, dnia 30-11-2016 12:21:38

Ponownie wracam do opinii:)
I ponownie opinia jak najlepsza. Po serii zabiegów Exilis, odkryłam Zaffiro, które w cudowny sposób podnosi moją twarz wspaniałymi rękami pani Sandry. Będę korzystać z tego zabiegu co jakiś czas, jestem z niego bardzo zadowolona, stosowany kilka razy w roku utrzymuje jędrną skórę na twarzy. Jak dla mnie super!

Nowa klientka, dnia 21-01-2017 10:22:39

Muszę przyznać, że jestem zaskoczona. Korzystam z zabiegów już od dawna, w różnych gabinetach. Mimo , że mieszkam na Saskiej Kępie , to do tego trafiłam kilka dni temu. Na pierwszy rzut oka zwykły gabinet. Dopiero po wejściu do środka, okazało się że nie taki zwykły. Nie spotkałam się nigdzie z takim podejściem. Oferta to nie tylko zabiegi, ale również, można zadbać o siebie od środka. Zawsze jak gdzieś byłam na zabiegach to proponowano mi zabiegi. Efekty zawsze jakieś były , ale zawsze mi czegoś brakowało. Myślę , że w tym gabinecie otrzymam dużo więcej. Jestem umówiona do Pana Pawła na badanie. Opowiada ciekawe rzeczy. Jestem ciekawa tego wszystkiego. K.

Małgorzata, dnia 22-05-2017 20:09:45

W Lados podoba mi się, że można zadbać o siebie całościowo. Korzystam z zabiegów już od kilku lat ,ale widzę że na upływający czas one same nie wystarczą. Skorzystałam już z kwantowego badania organizmu. Po najbliższym urlopie zaczynam dietę. Interesuje się również naświetlaniem krwi. Polecam. Małgorzata

Marcin, dnia 21-06-2017 14:15:34

Chciałbym bardzo podziękować za pomoc jaką otrzymałem w gabinecie Lados. Moim problemem, był za duży brzuch. Na konsultacji okazało się, że w moim stanie nie wykonuje się zabiegu wymrażania, który chciałem wykonać. Bardzo mi się spodobało podejście, mimo tego, że byłem nastawiony na wykonanie zabiegu, chętny do wydania dość sporej kwoty, aby pozbyć się problemu, odradzono mi zabieg. Obecnie jestem po 7 tygodniach diety ustalonej przez Pana Pawła. Brzucha praktycznie nie ma. Dietę mam jeszcze przez 7 dni, i dopiero wtedy ma zapaść decyzja czy zabieg będzie potrzebny. Wystawiam ocenę 10, za to że chciałem wydać sporą kwotą na zabiegi , został mi on jednak odradzony. Wiem , że to dopiero początek moich zmian. Jeszcze raz dziękuję . Marcin

Dodaj opinię




© 2013 LADOS.PL
Wszystkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja:: Web-Profit